Opstillingperioden er slut.

Søg midler

Vi støtter projekter, der fremmer mental sundhed i Danmark

Mentale helbredsproblemer er en stigende udfordring for danskerne, og konsekvenserne er enorme for både den enkelte, familien, arbejdspladsen og samfundet. Derfor støtter foreningen Norliv forebyggende indsatser, der fremmer den mentale sundhed i Danmark.

Tre indsatsområder

Vi har tre indsatsområder for vores almennyttige uddelinger:

  1. Mindre og lokale indsatser
    Aktiviteter i lokalområdet, der tager kampen op mod ensomhed, følelsen af angst og depression, isolation, mobning og chikane. 
  2. Ny viden og formidling
    Forskning, analyser og bredere indsatser, der sætter fokus på udfordringer og muligheder for at fremme god mental sundhed i og udenfor arbejdslivet som følge af større teknologiske og strukturelle forandringer i samfundet.
  3. Arbejdspladserne
    Aktiviteter der fremmer mental sundhed på de private arbejdspladser i Danmark.

Almennyttig strategi og indsatsområder (pdf)

Hold dig opdateret

Hvis du vil høre fra os, når vi har nyt om at søge midler, så kan du tilmelde dig vores nyhedsmail i bunden af siden. Du kan også følge os på Facebook

Vi gør klar til at modtage ansøgninger

Har du et spændende og nytænkende initiativ, der matcher et af vores indsatsområder, så kan du snart søge midler fra vores pulje til almennyttige aktiviteter.
Vi arbejder på højtryk for at opbygge de systemer og procedurer, der skal til for at vi kan modtage de første ansøgninger. Vi forventer at have kriterier, vejledninger og ansøgningsskemaer klar til ansøgere fra den 1. februar 2018.