Opstillingperioden er slut.

Afstemning

Kontakt mig

Kontakt mig

Har du spørgsmål om valget?

Anna Elisabeth Lotz 70 10 40 42

Som medlem af foreningen Norliv kan du stemme ved vores repræsentantskabsvalg. På den måde er du med til at bestemme, hvem der bestemmer foreningens retning. Hvis du ønsker mere indflydelse, kan du også stille op til valg.

Det næste valg er i 2018 i Vestdanmark. Det betyder, at du kan stemme, hvis du bor i Region Syddanmark, Region Midtjylland eller Region Nordjylland. Hvis du bor i Region Hovedstaden eller Region Sjælland, kan du stemme næste gang i 2020. 

Vi sender breve direkte til alle stemmeberettigede medlemmer, inden afstemning går i gang. Hvis du er stemmeberettiget, kan du stemme digitalt eller via brev.

Det seneste valg var i starten af 2016 i alle landets regioner. Du kan se de 50 valgte repræsentanter og læse vores pressemeddelelse.

Efter det seneste valg til repræsentantskabet, lavede vi en infografik. Her kan du læse mere om valget og vælgerne. 

Obs: Siden det seneste valg har foreningen ændret navn fra Foreningen NLP til Norliv - Foreningen for kunder i Nordea Liv & Pension:

                                           

Sådan foregår valget i foreningen Norliv

Der skal en velsmurt valgmaskine til at køre valget til repræsentantskabet i Norliv - Foreningen for kunder i Nordea Liv & Pension. Kom med ind i maskinrummet.